Краматорськ
Онлайн-запис

ᐉ Імпланти Штрауман (Straumann) у Краматорську

Straumann
Замовити послугу

Системи дентальної імплантації Straumann здобули всесвітнє визнання. Зубні імпланти Штрауман приживаються у 97%, що говорить про повну відповідність до стоматологічних стандартів. Швейцарська якість, надійність, простота в установці та мінімальний ризик відторгнення дає можливість протезування навіть дуже складних клінічних випадків.

Імплантація зубів протезами швейцарської фірми Штрауман — один з небагатьох способів повернути пацієнтові впевненість та покращити якість життя. Для тих пацієнтів, які знаходяться в зоні ризику, і там, де традиційні методи лікування безсилі, зубні імпланти Штрауман – оптимальний вибір.

Імпланти Штрауман: ціна у Краматорську

У клініці Dental Tech у Краматорську ☎️(099) 770-19-91 ціна на імпланти Штрауман від 17000 грн/зуб.

В Україні, залежно від регіону та статусу клініки/лікаря ціна імпланту може змінюватись до 950$. Straumann імпланти не з дешевих, але враховуючи їхню преміальну якість та безстрокову гарантію, виправдовують високу вартість на 100%.

Ціна залежить від факторів:

Імпланти Штрауман (Straumann) — особливості

зубные импланты штрауман

Імпланти Straumann визнані “Міжнародною командою імплантологів” однією з найкращих у всьому світі. Вона відповідає високим стандартам якості, які є принципово важливими для компанії. На всі зубні імпланти Штрауман діє пожиттєва гарантія. Після протезування пацієнту видається документ, у якому розписано протокол лікування із застосуванням продукції бренду.

Впровадження інноваційних технологій, 65-річний досвід та регулярні клінічні дослідження дозволяють створювати імпланти, які можна інтегрувати практично у будь-яких випадках. Імплантація зубів розробками Штрауман доступна курцям, пацієнтам із цукровим діабетом, вірусним гепатитом (жовтуха). Крім того, установку можна проводити незалежно від анатомічних особливостей обличчя і при відмиранні щелепної кісткової тканини.

Для успішної остеоінтеграції ключовим фактором є властивості матеріалу вживлюваного стороннього тіла. Компанія Straumann виготовляє імпланти із запатентованого сплаву цирконію та титану Roxolid. У цього гіпоалергенного та безпечного матеріалу біосумісність вища на 35% (у порівнянні з іншими медичними металами), що дозволяє приживатися імпланту практично у 100% випадках.

Період приживлення зубного імпланту фірми Штрауман проходить швидко та безболісно, ​​і займає в середньому 1,5 місяці.

Ексклюзивний матеріал – не єдина перевага зубних імплантів Straumann. При розробці компанією враховані та вдосконалені інші фактори для успішного приживлення:

  1. Поверхня. Унікальне пористе покриття SLA прискорює проростання кісткової тканини та прикріплення клітин. Покриття зубних протезів SLActive сприяє розширенню площі контакту штифта з кров’ю. Прискорена регенерація м’яких тканин SLActive зобов’язана притяганням білкових структур. Майже миттєве формування нових кісткових клітин після застосування обумовлено гідрофільністю імпланту Штрауман.
  2. Форма штифту. Імпланти Штрауман (Straumann) конусоподібні, що відповідає природній формі натурального кореня. Абатмент надійно прикріплюється спеціальним сполучним вузлом. Удосконалена нарізка різьблення і стрижня імпланта уможливлює встановлення постійної коронки через кілька тижнів після маніпуляції.
  3. Безпека. Незважаючи на те, що імпланти Штрауман виготовляються безпосередньо в Швейцарії, вони стерильні і без механічних пошкоджень, сприяють цьому технологія Bone Control Design і доставка в стерильних герметичних контейнерах. Після вилучення з пакувальної капсули відсутні проміжні перекладання та підготовчі маніпуляції. Для процедури лікареві потрібен один хірургічний набір.

Швейцарські імпланти Straumann з покриттям SLActive мають мінімальний ризик відторгнення, тому підходять для встановлення навіть затятим курцям.

Переваги Straumann при імплантації зубів

имплантация зубов штрауман в Краматорске

Резонансні технологічні відкриття та впровадження нових технологій дозволили створити імпланти Штрауман із винятковими перевагами:

Розроблена лінійка імплантаційних систем Штрауман уможливлює підібрати варіанти практично для будь-якого випадку.

Центр естетичної стоматології європейського класу Dental Tech у Краматорську – офіційний представник Straumann в Україні. Наші фахівці швидко та безболісно встановлять імпланти Штрауман із пожиттєвою гарантією. У разі пошкодження протеза він буде відновлений компанією, незалежно від часу, що минув з моменту інтеграції.

Види зубних імплантів Штрауман

У лінійці бренду 3 базові види імплантів:

  1. Standart (S) — спрощена, універсальна лінійка імплантів, яка використовується стоматологами для негайних протоколів. Протезування відбувається без хірургічного втручання. Впроваджують імплант через мікро прокол у яснах і займає в середньому 10 хвилин.
  2. Standart Plus (SP) – оптимальний варіант для збереження естетики зовнішнього вигляду реставрації при протезуванні переднього відділу зубного ряду. Можливе встановлення Штрауман класичним способом або безшовним.
  3. Tapered Effect (TE) – імпланти з конічною корональною частиною. Анатомічна форма ідеально підходить для негайної або ранньої установки у свіжу лунку віддаленого зуба.

Протезування зубів системами Штрауман – визнаний стандарт імплантології у всьому світі, який ефективно практикується у нашому центрі. Клініка Dental Tech у Краматорську – ваша усмішка в руках професіоналів.

Замовити послугу
Інші послуги Всі послуги

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом