Краматорськ
Онлайн-запис

Ендодонтичне лікування карієсу

Карієс — одна з найбільш поширених терапевтичних патологій. Ступінь його прояви може бути різна: початкові етапи зачіпають лише поверхневі шари, а для вирішення проблеми достатньо одного візиту до фахівця. Глибокі або прикореневі пошкодження вимагають іншої тактики — в цьому випадку велика ймовірність кількох відвідувань лікаря з метою поетапного лікування.

Початкові руйнування зубів не викликають симптомів, саме тому провідну роль відіграє діагностика. Регулярні планові відвідування стоматолога — єдиний спосіб запобігти серйозним втручання. У разі прогресування патології, пацієнт може скаржитися на появу відчутною шорсткості, порожнини, хворобливих відчуттів.

Сучасні технології — запорука високої якості

Робота з конкретним зубом завжди ускладнюється за рахунок посиленого слиновиділення. Попадання слини негативно впливає на результат лікування карієсу. Фахівці Dental Tech враховують всі нюанси, тому для ізоляції необхідного елемента зубного ряду завжди використовують коффердам (хустку з латексу). Така система виконує кілька важливих функцій:

Впровадження цієї технології призвело до істотного зниження рецидивів.

Пацієнти Dental Tech можуть розраховувати на європейський сервіс — ми проводимо ендодонтичне лікування карієсу в Краматорську за допомогою мікроскопа. Багаторазове збільшення відкриває широкі можливості — тепер легко усунути проблеми, невидимі неозброєним оком, якісно запломбувати «складні» кореневі канали, провести всі необхідні маніпуляції без пошкодження здорових тканин.

Вартість терапевтичного лікування в Краматорську

Dental Tech — це не тільки відмінний сервіс, а й конкурентні ціни в порівнянні з іншими клініками міста. Детальну інформацію про обсяг необхідного лікування і вартості послуг ви можете отримати після консультації з фахівцем.

Для запису на первинний прийом телефонуйте за вказаними номерами або скористайтеся онлайн-чатом на сайті.

Колектив Dental Tech щиро піклується про здоров’я ваших зубів, а високий професіоналізм і європейське обладнання дозволяють зробити відвідування стоматолога не тільки ефективними, але і комфортними!

Інші статті по темі Всі статті

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом