Краматорськ
Онлайн-запис

Ціна діагностики захворювань зубів

наращивание костной ткани в краматорску - dentaltech
Будь-яке лікування стоматології має починатися з огляду у спеціаліста. На прийомі ви зможете отримати відповіді на всі питання, які вас цікавлять, зрозуміти, наскільки компетентний лікар у вашому питанні, і наскільки психологічно комфортне для вас відвідування саме цього фахівця.

Що ж відбувається під час прийому у стоматолога, коли ви приходите в клініку DentalTech?

  1. Збір анамнезу. Лікарі нашої клініки обов’язково дізнаються у кожного пацієнта про загальну ситуацію із зубами, скарги, побажання. Якщо пацієнт приходить із гострим болем, уточнюють її тривалість, інтенсивність.
  2. Огляд ротової порожнини.

Також фахівець звертає увагу на стан пульпи зубів, їх форму та стан тканин періодонта.

Згідно з результатами огляду, фахівці DentalTech визначаються з подальшою тактикою дій: дають рекомендації щодо профілактики, призначають додаткові дослідження (наприклад, рентгенографія або консультація інших вузькопрофільних фахівців), або розписують детальний план лікування.
Сучасні технології та інноваційні методи лікування, такі як пломбування каналів під мікроскопом, лікування та видалення зубів мудрості, встановлення вінірів та брекетів, імплантація та нарощування кісткової тканини, дозволяють вирішити практично будь-які проблеми з ротовою порожниною та зробити вашу усмішку красивою.
Ціна первинного огляду у нашій клініці – 300 грн. У цю вартість входить безкоштовна консультація спеціаліста та використання пакету анти-СНІД. За потреби ви також можете пройти процедуру комп’ютерної томографії (650 грн.). А подальша вартість лікування залежатиме від індивідуального комплексного терапевтичного плану.
У центрі стоматологічної естетики DentalTech ми створюємо для кожного пацієнта максимально комфортні умови. Адже ваша щаслива посмішка – наша найкраща нагорода!
Інші статті по темі Всі статті

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом