Краматорськ
Онлайн-запис

Яка стоматологія краще: державна чи приватна?

Фото №5 стоматологической клиники «Dental Tech»

Проблеми з зубами вимагають негайного звернення до стоматолога. І тут виникає важливе питання: в яку клініку звернутися — приватну або державну? Вибір завжди за вами, але робити його потрібно обдумано.

Які чинники можуть вплинути на вибір?

Матеріали

Державні стоматології закуповують ті матеріали, на які їм виділяють гроші з бюджету. Він, як відомо, часто обмежений, тому доводиться економити.

Приватні стоматології мають у своєму розпорядженні дійсно якісними матеріалами. В першу чергу тому, що дорожать своєю репутацією. А по-друге, використання інших може спричинити за собою необхідність заміни або відновлення (безкоштовно!), А це — зайва трата ресурсів і фінансів.

Сервіс

Погодьтеся, куди приємніше прийти в стоматологію, де на вході вас зустрінуть привітні і ввічливі адміністратори, які запропонують чашечку чаю або кави. Ви зможете почекати своєї черги на зручних диванах і розслабитися.

Тут же обов’язково заведуть індивідуальну медичну карту, де лікар в подальшому легко знайде всю необхідну інформацію про ваші відвідування.

А ось як б не реформували державну сферу медицини, сервіс в стоматології, на жаль, залишає бажати кращого.

Можливості

Йдеться про сучасну техніку, застосуванні інноваційних методик, постійному підвищенні кваліфікації та навчанні лікарів.

Останній пункт у випадку з державними стоматологами, найчастіше, можливий тільки в разі прояву особистої ініціативи і готовність самостійно оплачувати навчання.

У той час як для приватних клінік, це — обов’язковий пункт розвитку.

Однією з кращих приватних стоматологічних клінік в Краматорську і Донецькій області є центр стоматологічної естетики DentalTech. Сучасне обладнання, широкий спектр послуг, максимальна стерильність і безпеку, а також висококваліфіковані фахівці подбають про здоров’я вашої ротової порожнини.

Інші статті по темі Всі статті

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом