Краматорськ
Онлайн-запис

Лікування каналів під мікроскопом

лечение каналов под микроскопом

Лікування за допомогою мікроскопа — інноваційна технологія в сфері стоматології, яка використовується в нашій клініці. Вона дає більше можливостей зберегти зуб і допомагає провести лікування навіть в найскладніших ситуаціях.

Раніше лікування каналів проводилося, грунтуючись лише на рентгенівському знімку і власному досвіді стоматолога, що не завжди давало можливість врахувати всі нюанси.

Чому мікроскоп?

Мікроскоп ж, завдяки своїм функціям, допомагає збільшити видимість об’єкта в кілька десятків разів, а також служить відмінним освітлювальним приладом, що збільшує точність виконання лікування.

Канал зуба має діаметр всього 1 мм, і неозброєним оком розглянути всі його особливості практично неможливо. Застосування мікроскопа допомагає розглянути всі його особливості і визначити максимально ефективні і безпечні методи терапії:

Ця інформація дуже цінна вже навіть на етапі діагностики.

Особливості роботи дентального мікроскопа дає можливість використання дуже тонких інструментів і контролювати процес, не вдаючись до діагностики за допомогою рентгенівських знімків.

Сьогодні використання мікроскопа знаходить підтримку у багатьох фахівців, адже це не тільки дуже зручно, а й істотно покращує якість і точність роботи.

Інші статті по темі Всі статті

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом