Краматорськ
Онлайн-запис

Стоматологічні послуги для мешканців Слов'янська, Дружківки, Лиману, Миколаївки, Святогірська, Бахмута, Добропілля, Покровська, Мирнограда, Костянтинівки та ін.

Здоров’я зубів — важлива складова здоров’я всього організму. Тому, коли з’являється необхідність лікування або вирішення інших проблем з ротовою порожниною, всі ми хочемо отримати висококваліфіковану допомогу фахівця.

Центр стоматологічної естетики європейського класу «Dental Tech» by Premium Dent почав свою роботу в Краматорську в 2012 році, і на сьогодні встиг завоювати довіру і любов більш ніж 6 тисяч клієнтів. До нас звертаються клієнти з усіх найближчих міст (Слов’янськ, Дружківка, Лиман, Миколаївка, Святогірськ, Бахмут, Добропілля, Покровськ, Мирноград, Костянтинівка та ін.)

А все тому, що в Dental Tech вас чекає унікальна система турботи про пацієнта.

Відкривши двері центру, ви відчуєте дивовижний аромат. І це не звичний для стоматологічних клінік запах медикаментів, а приємний запах кави, який вам запропонують, поки ви будете чекати свого прийому.

Спектр послуг центру стоматологічної естетики дуже великий.

Імплантація

Ця процедура є однією з найбільш ефективних, якщо необхідно відновити втрачені зуби та їх функції. Фахівці Dental Tech працюють з набором надійних і безпечних імплантів, які відмінно приживаються.

Перед процедурою імплантації необхідно здати загальні аналізи і провести обстеження кісткової тканини щелеп, після чого лікар оцінить стан ротової порожнини і призначить дату операції. Відбувається вона під анестезією, тому можете не переживати про больові відчуття.

Переваги сучасної імплантації очевидні:

Ортодонтія

Не хочете ставити брекети, тому що це не естетично і травматично? Значить, вам потрібно звернутися за консультацією ортодонта в Dental Tech.

Вам обов’язково розкажуть, що брекети можуть бути лінгвальними, і кріпитися з внутрішньої сторони зубів, а значить, будуть непомітними. А можуть бути і зовсім прозорими.

Але сьогодні в усьому світі спостерігається справжній модний бум на кольорові лігатурні брекети. Тому не треба соромитися!

Щоб отримати максимально ефективний результат, тобто повністю виправити порушення положення зубів і повернути ідеальну посмішку, необхідно від 1,5 до 3 років носіння брекет-систем.

Лікування карієсу

Карієс вважається одним з найпопулярніших захворювань, і являє собою гниття деякої частини зуба. На ранніх стадіях він може не турбувати, тому часто пацієнти звертаються вже тоді, коли треба докладно вивчити лікування.

Саме тому лікарі Dental Tech рекомендують проходити профілактичні огляди двічі на рік для своєчасного виявлення проблем.

Протезування

Втрата навіть одного зуба з часом призводить до проблем із зубним рядом, і впливає на стан всього організму. А що вже говорити, якщо втрачено кілька зубів.

Тому протезування в цьому випадку — один з кращих методів відновлення всіх жувальних функцій і естетичної складової.

У Dental Tech вам запропонують два види коронок:

Вініри

Якщо вид шикарної посмішки псує один або кілька «поганих» зубів — це привід для звернення до центру стоматологічної естетики Dental Tech by Premium Dent, де вам запропонують встановити вініри.

Так, це саме ті конструкції, які часто використовують голлівудські зірки. Вініри встановлюються на передню поверхню зуба в тих випадках, коли відновлення і відбілювання не дають бажаного результату.

Керамічні вініри можуть прослужити більше 10 років.

Лікування під мікроскопом

Трапляється так, що не вчасно проведене ортодонтичне лікування або не вилікуваний карієс, а іноді і лікарська помилка можуть призвести до розвитку пульпіту, утворення кіст, абсцесів, флегмон.

Тоді на допомогу приходить ендодонтія – одна з найскладніших сфер стоматології. І для цього необхідні не тільки висока кваліфікація і професіоналізм лікаря, а й спеціальне обладнання.

У клініці Dental Tech використовують інноваційне німецьке обладнання фірми VDW, яка вже 150 років випускає засоби для ендодонтичне лікування.

Дитяча стоматологія

Дитяча стоматологія

Молочні зуби, як і постійні, вимагають уваги, правильної гігієни та своєчасного лікування. Каріозні порожнини найчастіше розвиваються у дітей безболісно, тому якщо болить зуб, то, швидше за все, справа дійшла до пульпіту або періодонтінта, і потрібна термінова допомога.

Її без проблем нададуть в Dental Tech, де кваліфіковані лікарі знайдуть підхід навіть до найменшого пацієнта.

Щоб зберегти здоров’я зубів, важлива профілактика, тому фахівці рекомендують приходити на профілактичні огляди 1 раз в 3 місяці.

Професійна гігієна

Це комплекс заходів, які спрямовані на видалення зубного каменю, а також полірування або відбілювання.

Зазначені процедури безболісні та допомагають видалити всі відкладення і зробити зуби гладкими, а також забезпечують тривалий захист — наліт менше відкладається на зубах, а значить, і зубного каменю утворюється менше.

Робити професійну чистку необхідно двічі на рік, а триває вона від 30 хвилин до 2 годин.

Наркоз

Якщо страх перед відвідуванням стоматолога не виходить перебороти, і він може вплинути на процес лікування, а також якщо проблема досить серйозна або є серйозні алергічні реакції на місцеві анестетики, в Dental Tech вам запропонують лікування зубів під наркозом.

Шукаєте стоматологію європейського класу, але живете в Слов’янську, Дружківці, Лимані, Миколаївці, Святогірську, Бахмуті, Добропіллі, Покровську, Мірнограді або Костянтинівці? Приїжджайте в Dental Tech, де для вас завжди підберуть зручний час прийому з урахуванням часу на дорогу.

При виникненні питань, ви завжди можете зателефонувати в клініку за номером (099) 770-19-91. А для онлайн зв’язку на сайті dentaltech.com.ua існує спеціальний онлайн чат.

Команда Dental Tech на чолі з хірургом-імплантологом Тарасовим Олегом Вадимовичем — фахівці своєї справи, які постійно вдосконалюють свої професійні навички. З 2016 року ці фірми активно відвідують освітні заходи за кордоном.

Тарасов Олег Вадимович

Якісно виконувати свою роботу допомагає не тільки високий професіоналізм, а й інноваційне обладнання.

Звертаючись в Dental Tech, можете бути впевнені, що ваша проблема обов’язково буде вирішена.

Інші статті по темі Всі статті

    Запишіться на прийом онлайн і отримайте 10% знижки на лікування карієсу або професійну гігієну порожнини рота
    Невірний формат телефону
    Обов'язкове поле

      Онлайн-запис Вкажіть ваші дані, наш фахівець зателефонує вам вже за 15 хвилин
      Обов'язкове поле
      Невірний формат телефону
      Дякую!
      Заявку відправлено
      Наш фахівець зв'яжеться з вам за вказаним номером найближчим часом